Väntar på att Erika ska ringa!

japp, nu sitter jag här vid datan och tråkar.. väntar på att lilla bögen erika ska ringa mig! haha vi ska typ vah meh några? ;) meh aa just nu sitter jag och kollar fb och chattar meh massa på msn :) men aa nu ska jag inte snacka så mkt för måste snacka lite meh PAULOO OCH COOLINGEN ERIK ;) haha meh hare bäst ;)

Kyss'n! ♥


Trött och spänd för imorgon..

japp imorgon gäller det.. SKOLFOTO! :o meh jag kommer klara det ;) jag har ju gjort det alla anndra år så varför skulle jag inte göra det nu? meh nu ska jag snacka om vad jag gjort idag ( ikväll )!
först så vakna jag upp vid kl. 12 någonting venne riktigt sen gick jag upp och då hade mamma gjort frukost till mig! (Y) ME LIKE! sen så satt jag vid datan te typ 3? och efter det så gjorde jag inte så mkt ( slappa ) sen sa mamma till mig och min bror att det va mat.. det blev kyckling och pommes.. inte så spec meh iaf.
sen så satte jag mig vid datan och snacka meh felicia och jennifer och då ville dom ses en snabbis! såklart ställer man upp och träffar dom ;) meh skulle duscha och sånt innan så kom inte ut frän typ halv 8 någonting? sen så va vi ute till typ 10 över 8 ? vi va ju bara en snabbis för dom va tvugna att dra hem. meh aa sen efter det dro jag hem och inte gjorde så mkt typ fixa lite hemma bara!? meh aa sen så drog jag och satte mig vid datan och du e jag här haha :D rolig dag va? allt va liksom tråkigt förutom att jag vah meh felicia och jennifer ;) haha dom e alltid rolig att vara med! massa skratt :D dom har liksom samma humor som jag? I THINK? meh aa nu ska jag nog kolla lite på tv i mitt rum och bah somna in i filmen ( programet ) som jag ska kolla på ! vad tycks? :D men nu tycker jag att det här inlägget blir lite längre än vad det skulle meh vad gör det liksom? inte så mkt för mig iaf meh kanske för er eftersom ni kanske inte pallar äsa allt? :D meh ni får stå ut meh det nu för 1 gångs skull, tycker jag iaf :P men nu måste jag dra mig till sängen! ska ju fan upp kl halv 6 imorgon måste fixa mig till skolfotot :O haha driver meh måste fräscha upp mig imorgon bitti så man e fräschig när man ska stå brevid alla liksom? man kan ju inte stå där och stinka? meh nu måste jag dra!

Kyss'n! ♥

"malin du är mitt allt "


Kvällens låt :)

haha va bah tvungen att lägga in VÄRLDENS BÄSTA låt! :) älskar den!


snacka om att den e bäst? ;)

Kyss'n ! <3


Hemma efter en lååång dag meh bästavän!

japp, nu e jag hemma eller jag har varit hemma i en timme typ, hahaa.. meh nu ska jag iaf skriva väärsta långa texten om min dag :) haha ni får stå ut en liten stund till!
japp. imorse gick jag te skolan och aa hade jobbiga lektioner som vanligt och va meh vännerna och vi hade det ganska kul :) sen sluta jag 14:55 haha nästan 3 ;) då vänta malin på mig vid skåpen. sen sprang vi te tåget för vi hade bah 10 minuter på oss från att jag skulle hämta mina saker och springa te tåget! haha men vi hann. vi hann till och med att sitta och snacka lite meh oscar i min klass och vendela och amanda :) men vendela och amanda skulle oxå till t-centralen som vi skulle :) amanda skulle åka och klippa sig :) jätte guliga tjejer som är alltså :) men sen så gick jag oh malin te punkshop och kolla lite sen drog vil till pub :) haha hon skulle kolla på byxor som hon skulle köpa te oskar ( hennes kille ). Gulligt vah? :) aa skit gulligt ! japp sen så drog jag och malin hem typ när klockan vah.. 19.30  eller nått? :) men so what? haha men nu ska jag sova.. jag mår inte så bra.. :( vet inte om jag ska te skolan imorgon :( har skit ont i magen och ont som faaaaaaaaan i huvvet :( men aa nu ska jag gloo lite på MTV innan jag ska sova! eftersom JUSTIN BIEBER är med :) hahahaha, fett nörd jag e? :) ahaaha aa.
men ska värkligen sova nu!

Kyss'n <3


MALIN


Malin mitt lilla skärmtroll :) älskar dig högt!


Färgat håret..

Japp. nu har jag färgat mitt hår. deh blev inte så bra :/ deh blev grått :( men nu ska jag inte snacka så mkt mer om deh.. nu ska jag berätta vad jag har gjort idag :)
idag har jag varit meh maria sahl och vi va på city gross meh min mamma och köpte gårfärgen och handla llite :) sen så åkte vi hem och jag och maria gick ut och vah uten ett tag. sen börja det regna och så gick vi hem för att inte bli allt för blöta :) sen så va vi inne på datan lite. men vi han inte vara så länge eftersom hon själv skulle hem och färga sitt hår :) så nu har vi båda färgat håret :) haha jag färga mörkare och hon blondare :) meh aa nu ska jag kolla på tv meh mamma och så.


så blev deh.. man ser inte så mkt men men..

Kyss'n!♥


Tröttare än tröttast..

E skiiiit trött, ska snart sova :) men jappsi :I idag har jag inte gjort något alls. har typ bah varit hemma med mamma och inte gjort så mycket alls. men imorgon blire säker något kuligt att göra ;) men nu ska jag sova så ni får ha det bäst!

Kyss'n!♥

Ni kommer få mycket bättre uppdaterningar snart..


Erika ♥

Japp, nu sitter jag här med Erika och vi lyssnar på " medina sagoland "
aa men ska bahsnacka snabbt om min dag!
idag har jag varit i skolan och vi har inte gjort något annorlunda vi har haft lektioner så det räcker!
men aa nu ska jah och Erika hitta på nått innan hon drar hem .. men hon ska först blogga lite ;)
www.erikawester.blogg.se
www.erikaotove.blogg.se
kolla in dom! fett bäst! :)


Ska sova..

japp, som sagt så ska jag sova nu och aa.. e fett ledsen för malin :/ hon mår inge bra alls.. och venne vad jag ska göra riktigt :( alltså hon får inte gråta och vara ledsen.. när hon e ledsen så blir alltis jag ledsen men inte utanpå, utan jag blir ledsen innombords :/ det e inte så kul.. men aa ska snacka lite till meh malin!

Kyss'n!♥


Hemma igen :)

japp nu e jag hemma fån att ha vait meh cooling oscar och maria den söta dahl :D vi har inte gjot så mkt faktist.. vi har mäst snackat och bara varit oss själva liksom?! :D haha men aa.. vi stog först och snacka vid turken :D sen så stack vi te skogås centrum för att vi ville köpa blåa klubbor :) sen så ringde marias pappa och sa att hon skulle möta honom vid vårdcentralen och kolla hennes fot! hon har ju gjort illa sig och så, så dom va tvunga att kolla den :) men sen helt plöttsligt så skulle hon inte till vårdcentralen precis när jag och oscar hade kommit hem te våran gård så smsar maria bah : vill du vara om jag inte ska till sjukan?!.. jag bah: aa vist, men ska du inte dit nu eller? hon bah: nee det blir inte så :( så hon kom hem till mig och då va oscar oxå med oss :) vi hade super mysigt :) men aa nu ska jag käka något litet eftersom jag inte har ätit något idag :)


Bästa låten ! :) älskar den sjukt mkt!

Kyss'n!♥


Lycklig men ändå ledsen.. :/

Jag snackar just nu meh malin och hon väärkar inte må så himmla bra så jaa vi snackar lite om jobbiga saker :/
men.. orkar inte med´att malin ska vara ledsen.. men det finns inte så mkt som (jag) kan göra .. tyvär! :/men aa just nu e jag inte på så bra blogg lust.. men ska bli bättre + att jag e skiiiiiiit trött.. det e ju faan skola imorogn :O omg döör, vill inte! :(


Kyss'n!♥


Drar till maria snart!

yes ;) drar hem te maria dahl snart ;) haha vi ska ha en nyttig och fräschig dag idag ;) haha men aa vi ska vara duktiga och inte äta dåligt och vara fräscha idag.. tex: göra annsiktsmask och skrubba annsiktet massa :D
haha men aa vi e lite udda i know men men .. man måste ju bjuda på sig ibland :D haha men jag lägger in lite bilder senare på mig och maria, i think? :) men aa nu ska jag fixa mig lite och sen dra te maria ;)

Kyss'n♥


Japp

japp, sitter med mamma i soffan och vi ska kolla på tv snart på typ "dansfeber " eller vad det nu heter? men aa förrutom det så vill jag bara säga förlåt för att jag inte bloggar så mkt som förrut? men har faktiskt glömmt bort det totalt :/ men ska värkligen försöka blogga mer och mer för varje dag som kommer nu..men ska kolla fb och msn och massa mer innan filmen så jag hinner inte blogga så mkt nu men kan blogga lite innan jag ska sova också ? ;) aa det lovar jag värkligen att göra :)

Kyss'n ♥


RSS 2.0