Gabriella talar ut..

Erika jag vet inte vart jag ska börja ? men jaa jag vill bara säga JAG ÄLSKAR DIG STORT MIN ÄNGEL ! Ända sen du började i min klass så har du alltid stöttat mig och jaa vi har bråkat mkt men vad liksom ? alla kompisar bråkar iaf dom som värkligen är som tajtast och det är ett bevis på att dom värkligen är bästavänner och det e just i det här fallet som det har hänt allt det här jag har skrivit om ! Erika Daniella Wester gumman du är min allrabästa vän gumms! allt vi har gått igenom tsm och allt vi har gjort tillsammans shit det går inte att slå våra minnen tillsammans gumman ! men aa nu ska jag rabbla upp alla mina minnen med erika om jag kan och kommer ihåg just nu för tillfället! okej nu börjar jag med första skoldagen med dig gumman när du började i min klass asså shit jag gillade inte dig! för du tog alla killar liksom ? :S men sen fattade jag att det va inte du som tog dom , det va dom som kom till dig ! :D haha så gulligt i skolan alltid när vi gick runt där du och jag ( när vi inte gick i samma klass) så sa vi alltid hej till varan för din och min mamma känner ju varan och dom har gjort det i ett bra tag nu dom har känt varan längre än du och jag har levt på denna jord gumms! men aa nu fortsätter jag med minnena : sen när du och jag började prata i skolan så blev jag så glad för att jag äntligen hittade min bästavän! och där va hon den snällaste bästaste och världens mest underbaraste vän ERIKA DANIELLA WESTER ! asså jag kan inte förklara med ord hur jag känner för dig ! jag kan inte ens förklara med ord hur mkt du betyder för mig ! om inte du hade funnits så hade inte jag varit den jag e idag  ? asså shit jag e så glad att jag har dig gullis ! ah men nu ska jag inte skriva allt kom jag på ? :O för det skulle vara huuuuuuundraatal sidor med text om våra år tsm ! men jag vill bara att du ska veta! jag älskar dig mest bästavän!


Älskar dig stort gumman ! låten väcker mkt om dig! <3


Omoget.se ?


HTTP://WWW.STSS.BLOGG.SE
Japp , enligt mejj så ere här jäävligt omoget!Det är två tjejer i min ålder som sitter och skrivet svaller om mina vänner ? :S usch asså jag dampar på sånna som tror att dom kan sitta och skriva vad dom vill om folk helt annonymt ? asså seriöst säg vilka ni är ist för att sitta och skriva annonymt ! asså shiiiit dampar inte bara lite just nu på er små snoooorungar! usch :S

eller vad tycker ni ?
kommentera!


skolan..

mitt förra inlägg blev helt cpat så jag fortsätter här.. japp just nu e jag ii ksolan och måste skriva snabbt.. innan våran lärare kommer!
men vi ses kyss'en ! <3

RSS 2.0